Чиновники не затягуватимуть з адмінпослугами: Зеленський підписав законопроєкт

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт №5454, який стосується своєчасного надання адмінпослуг.

Про це написала в середу, 13 жовтня, народний депутат Олена Шуляк на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, документ скасував положення, яке дозволяло чиновникам порушувати терміни надання адмінпослуг у зв'язку з карантином. "Тепер вони будуть відповідати за те, що не роблять вчасно свою роботу. Але, звичайно ж, людей це не торкнеться, якщо з тих чи інших причин ви не встигли, наприклад, вклеїти нове фото в паспорті - відповідальності за це не буде", - додала депутат.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, через карантин, оголошеного в Україні, зібралися кілька тисяч нерозглянутих документів в галузі будівництва. Щоб в галузі не відбувся колапс, був розроблений законопроєкт, який мав би забезпечити прозорі і чіткі правила надання адміністративних послуг, спростити умови ведення господарської діяльності для бізнесу, поліпшити держрегулювання господарських відносин.

Чиновники, використовуючи законодавство, навмисне затягували розгляд документів, що призвело до масштабних зловживань і розвитку корупції.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

68

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом