Чеченський підрядник привласнив гроші Одеської міськради та втік до росії

Чеченського бізнесмена Асламбека Ярічева звинуватили у привласненні грошей Одеської міської ради, виділених для проведення ремонтних робіт нежитлового приміщення.

Як повідомляє 368.media, фірма підприємця "Білд Райт" наприкінці 2014 року брала участь у корупційній схемі чиновників із Суворовської райадміністрації, внаслідок чого вона отримала підряд і мала провести капітальний ремонт нежитлового приміщення, в якому розташоване СОН "Суворовський". З виділеної майже 300 тисяч гривень суми було привласнено 62 тисячі гривень шляхом завищення вартості робіт. Разом із Ярічевим у справі проходять підозрюваними також голова райадміністрації Олександр Александрочкін та його заступник Олександр Ляшенко.

Підрядник втік до росії з грошима Одеської міськради
pixabay.com

Чеченський бізнесмен на судові засідання не з'явився, пізніше стало відомо, що він утік до росії через пункт пропуску Бачевськ. Тому Суворовський райсуд оголосив чоловіка у міжнародний розшук. Також його звинуватили у фінансуванні тероризму.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, це вже не вперше, коли російські підприємці беруть участь у сумнівних схемах, потім тікають до себе додому. Раніше забудовник із російським корінням не виконав умови договору, за яким передбачалося будівництво та передача у власність управління охорони здоров'я Одеської міськради підстанції швидкої допомоги на 30 млн гривень і втік з України.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук