Будівельна реформа провалилася: у Київміськбуді назвали причини

Реформа у будівельній галузі цілком актуальна, але поки не запрацювала у повному обсязі.

Про це заявив віце-президент Київміськбуду Василь Дудурич, передає Радіо Свобода.

"Якби до цієї реформи було зроблено більш грунтовну підготовку, вона пройшла б швидко і була б зараз актуальна. А так це сталося на зміні влади. Вони хотіли скоріше, буквально на завтра показати результат, не проаналізувавши, що їх чекає. В підсумку воно і вилилося сьогодні у непрацюючу реформу. Немає чіткої вертикалі у них, немає розуміння, коли можуть відбутися зміни. А сама реформа давно на часі і дуже потрібна області", - заявив Дудурич.

Він нагадав, що ліквідацію ДАБІ зараз оскаржують у суді. Позов зареєстрував Окружний адміністративний суд, його подала громадська організація "Мінбуд", створена в березні цього року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, за словами президента Конфедерації будівельників України Льва Парцхаладзе, на даному етапі реформа ДАБІ не стимулює, а гальмує розвиток будівництва.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

63

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом