Будинок із культового "Кошмару на вулиці В'язів" продали за $3 млн. Фото

Будинок у Лос-Анджелесі, в якому "проживала" одна з жертв маніяка Фредді Крюгера Ненсі Томпсон з хорор-фільму 1984 року Веса Крейвена "Кошмар на вулиці В'язів", було продано за 2,98 млн доларів.

Як повідомляє Mansion Global, це великий будинок з трьома спальнями та чотирма ванними кімнатами. Тут також є окрема пральна кімната. За будинком є сад з цитрусовими деревами та басейном та гостьовим котеджем. У будиночку є своя кухня та закрита веранда.

Рієлтори вирішили використати історію будинку, щоб продати його перед Гелловіном. Для цього як рекламу використовувалася фотографію Фредді Крюгера в джакузі. Нерухомість оцінили в 3,35 млн. Проте будинок тоді так і не продався, тому ціну довелося знижувати.

Раніше тут мешкала режисерка драми "Стриптизерки" Лорен Скафарії. Точна дата покупки та за скільки вона купила цей будинок – невідомо.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше на сервісі з оренди житла Airbnb з'явилося оголошення про здачу знаменитого сімейного будинку Маккалістерів зі знаменитого різдвяного фільму "Один будинок".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

144

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом