Арешт не завадив: у "будинку Білозір" тривають будівельні роботи

У Києві на вулиці Мирній, 2/1 тривають будівельні роботи, незважаючи на арешт, накладений судом.

Про це у середу, 19 серпня, заявила депутат столичної міськради Ольга Балицька.

"Нахабство забудовника на Мирній, 2/1 просто безмежна – незважаючи на арешт, накладений на майно, там і зараз продовжують здійснюватися будівельні роботи", – написала депутат у себе в Facebook.

Вона нагадала, що в кінці минулого місяця постановою Київського апеляційного суду було залишено в силі арешт "будинку Білозір" у зв'язку з численними порушеннями законодавства. Так, замість дозволених чотирьох поверхів, в будинку їх вже дванадцять.

"Невиконання вимог постанови має забезпечуватися відповідними органами. В зв'язку з цим я підготувала сьогодні відповідне звернення у поліцію Шевченківського району, а також хочу публічно звернутися і до начальника київської поліції, Андрія Крищенка", - підкреслила Балицька.

Депутат зазначила, що "будинок Білозір" є юридично повністю незаконним будівництвом, і зупинити його – компетенція Національної поліції.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в травні київський суд заарештував будівництво багатоповерхового будинку на земельній ділянці, яку було виділено співачці, екснардепу Оксані Білозір. Радник глави КМДА Максим Бахматов заявляв, що народна артистка України незаконно забудовує історичну частину Києва. За словами Бахматова, "це житловий будинок без документів, без підключень і парковок, повне беззаконня, і в ньому вже намагаються реєструвати власність на квартири, продавати квартири".

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

59

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом