Американці профінансували будівництво п'ятизіркового готелю в Києві

На будівництво п'ятизіркового столичного готелю Sheraton, яке було заморожено, міжнародна корпорація з США виділить $ 27 млн.

Про це йдеться на сайті корпорації.

Як зазначається, інвестування в будівництво допоможе розвитку торгівлі, створить нові робочі місця, вибудує ланцюжок поставок, що забезпечить економічне зростання.

Будівництвом займається компанія Будівельна Інвестиційна Компанія "ТМ". Готель розташований на території НСК "Олімпійський", проєкт був розроблений ще в 2011-му році, але через нестабільну ситуацію в країні його довелося заморозити.

Тепер стало відомо, що Корпорація з фінансування міжнародного розвитку США схвалила фінансування проєкту, виділивши на це 27 млн доларів США.

Номерний фонд готелю Sheraton буде складатися з 196 номерів: 178 стандартних номерів, 15 номерів класу "люкс", є в наявності президентський номер, також є номери для людей з обмеженими можливостями. Проєкт передбачає і підземний багаторівневий паркінг для 144 автомобілів.

"Будівельна Інвестиційна Компанія" ТМ "була створена у 2004 році, займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень, зі статутним капіталом у 5 млн гривень.

Підкреслимо, що готель Sheraton стане сьомим п'ятизірковим готелем у Києві.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, компанія Смартленд отримала дозвіл від Антимонопольного комітету України на придбання київського готелю "Дніпро", розташованої на Європейській площі.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

33

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом