Американець купив старий будинок та виявив у саду приємний сюрприз. фото

У США житель Техасу 35-річний Джон Рейнольдс купив старий будинок, а в саду знайшов випадково басейн.

Як повідомляє, BoredPanda, техасець купив будинок за 20 тисяч доларів з метою відремонтувати його і перепродати дорожче. Але на свій подив він виявив у будинку великий басейн на 181,8 м³.

Відразу після покупки задній двір будинку виглядав гнітюче.

Після того, як за кілька місяців після покупки пішов проливний дощ, Джону подзвонив сусід з питанням, чи знайшов він басейн.

Я сказав: "Я не розумію, про що ви говорите, я не маю басейну", а він сказав: "Маєте". Коли я вийшов, то зміг побачити обриси басейну і воду, яка стояла всередині. Я був у шоці.

Змивши бруд і очистивши басейн від землі чоловік оцінив масштаб знахідки.

Джон спочатку думав, що трохи бетонної кромки, яка виднілася, була частиною патіо або квіткових клумб. На прибирання басейну і приведення його в належний стан пішло півтора року і 10 тисяч доларів. Він був заповнений старими садовими меблями, автозапчастинами та багатьом іншим.

Тепер Джон не хоче продавати будинок, хоча його стоїмо тепер значно збільшилася.

"Таке відчуття, що я знайшов виграшний лотерейний квиток", - сказав він.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

86

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом