Airbnb допоможе з пошуком безкоштовного житла для українців у Європі

Сервіс бронювання житла Airbnb відновив програму пошуку безкоштовного житла у Європі для українських біженців.

Як повідомляє " Хмарочос ", посилаючись на дані благодійної організації United for Ukraine, на тимчасове безкоштовне житло можуть розраховувати українські сім'ї з дітьми, які виїхали у зв'язку з розв'язаною війною і раніше не користувалися послугами United for Ukraine.

Так, українці зможуть отримати безкоштовне житло на термін від 7 до 30 днів, заявку можна подати на платформі UFU у розділі "Знайти тимчасове житло". Благодійна організація зазначає, що завдяки співпраці із сервісом Airbnb вдалося знайти тимчасове житло для 11 тисяч українців. Загалом Airbnb допоміг понад 50 тисячам біженців з України. Торік сервіс допомагав біженцям з Афганістану.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше влада бельгійського Гента нещодавно заявляла, що планує розпочати роботу зі створення містечка для українських біженців. За планами перші мешканці оселяться тут вже на початку 2023 року. Містечко для біженців буде розташоване у полі на околиці Гента.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

103

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом