Житловий комплекс у вигляді метелика: незвичайний проєкт реалізували в Греції. Фото

У престижному грецькому курортному місті Вульягмені побудували незвичайний житловий комплекс, який зовні нагадує метелика.

Будинок-метелик біля узбережжя в Греції
designboom.com

Як повідомляє Designboom, створили проєкт архітектори зі студії 314. Для проживаючих там відкривається дуже гарний краєвид: будинок розташований серед пагорбів недалеко від морського узбережжя. Він складається з чотирьох будівель, кожна з яких має по два поверхи та підвал.

Будинок-метелик біля узбережжя в Греції
designboom.com

Дах будівель нагадує крила метелика, вони захищають від спеки на першому поверсі, при цьому не закривають краєвид на море на другому. Крім того, спеціально зроблені отвори в даху допомагають наповнити будинок природним світлом.

Будинок-метелик біля узбережжя в Греції
designboom.com

"Цей житловий комплекс поєднав у собі дизайнерський підхід до проєкту і турботу про комфорт мешканців, що забезпечило такий чудовий результат", - відзначають творці проєкту.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Мельбурні, в найбільшому місті Австралії, побудували поруч два хмарочоси, з'єднавши їх багатоповерховим мостом. Будинки облицювали склом, щоб отримувати по максимуму сонячне світло.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук