Зеленський посперечався з журналістом через "Велике будівництво". Відео

Президент України Володимир Зеленський заявив, що зведення низки об'єктів в рамках "Великого будівництва" було розморожено з його приходом до влади.

Про це глава держави заявив, відповідаючи на питання журналіста, передає APNews.

Під час спілкування з представниками ЗМІ в Харківській області, один з журналістів помітив, що будівництво почалося ще за попереднього президента. На це Зеленський відповів, що будівництво було заморожено ще до того, як він прийшов до влади, а тепер об'єкти почали будувати.

"Ми що хочемо з вами - підбивати підсумки або добудувати і зробити країну? Вони до мене були заморожені, правильно? Мені добудовувати або будемо продовжувати з вами морозити харків'ян? Що ви пропонуєте?", - заявив президент.

Зеленський додав, що зараз гроші є, тому будівництво продовжать, як це могли робити і при колишньому президентові.

Щоб згладити конфлікт прессекретарка Зеленського попросила передати слово іншому журналісту.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Херсоні, в останній момент готуючись до візиту глави держави Володимира Зеленського, почали вночі стелити новий асфальт.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом