Законопроєкт про реформування ДАБІ обговорили на засіданні Координаційної ради

Відбулося засідання Координаційної ради з вирішення проблемних питань у сфері містобудування, на якому обговорили законопроєкт Мінрегіону про реформування ДАБІ.

Про це в п'ятницю, 2 квітня, повідомили в пресслужбі відомства.

За словами профільного міністра Олексія Чернишова, основою проведення загальнодержавної реформи містобудування є побудова прозорої, ефективної системи управління в містобудівної діяльності.

"Зростає необхідність поетапного ослаблення механізмів державного управління, поряд з цим, важливим аспектом залишається вимога побудови якісної системи публічного державного контролю і нагляду, і приватного контролю та їх функціонального поєднання", - сказав Чернишов.

Представляючи законопроєкт про реформування державного регулювання у сфері містобудування, міністр повідомив, що кращий спосіб побороти корупцію – створити прозорі та конкурентні можливості з дерегуляцією й автоматизацією надання послуг.

На засіданні Координаційної ради погодили концепцію законопроєкту і визначили подальші кроки щодо організації роботи з доопрацювання.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, експерти детально розібрали цей документ і проаналізували всі його плюси і мінуси. Ознайомитися з експертним звітом можна перейшовши за посиланням.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

66

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом