З готових модулів Royal House побудували вже третій об'єкт у Словаччині. Фото

Команда Нерухомі 31.08.2021 14:58 PR матеріал

2 хв

У Словаччині в селищі Іже (Нитранський край) 29 серпня відбулося урочисте відкриття нового соціально-житлового проєкту в рамках програми розвитку Римського етнографічного музею Келемантії. Даний об'єкт був побудований з готових стінових модулів української компанії Royal House.

Як повідомили в пресслужбі забудовника, це вже 3-й об'єкт, який реалізується за технологією Royal House в Словаччині локальними девелоперами і перший культурно-соціальний проєкт в рамках розвитку культурної спадщини Європейського Союзу.

Урочисто відкрили захід член парламенту Словацької Республіки Петер Пчолінські, мер селища Іже, представники Royal House, компанії девелопера та інші офіційні особи. Римо-етнографічний музей Келемантії буде незабаром внесений до списку культурної спадщини ЮНЕСКО.

"В Європі модульне будівництво досить поширене і має високу затребуваність. І ми раді відзначити, що саме українська технологія Royal House використовується для будівництва житлових і соціальних об'єктів в Європі", – прокоментував комерційний директор Royal House Олексій Білокінь.

Компанія Royal House перша в Україні сертифікувала виробництво стінових модулів відповідно до норм і стандартів ЄС. Компанія отримала Сертифікат СЄ, що підтверджує відповідність характеристик і складу продукту стандартам і законодавчим документам ЄС.

Як результат, крім Словаччини за технологією Royal House зараз успішно реалізуються житлово-будівельні проєкти в Австрії. Крім того, з готових стінових модулів Royal House побудований в Києві ЖК Британський квартал і зводиться ЖК Нова Англія.

Зазначимо, що багатофункціональний завод з виробництва стінових модулів побудували у Київській області ще дев'ять років тому. На сьогоднішній день потужність заводу складає 140 000 кв.м житла на рік. Завод працює за конвеерним методом виробництва. За кожною операцією до повного виходу продукції з заводу стежать і відповідають висококваліфіковані фахівці і відділ технічного контролю. Фактично будинок будується на заводі Royal House, а потім монтується вже на будівельному майданчику.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

131

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом