Як виховати бізнесмена: австралієць дозволив 8-річному сину купити п'ять квартир на аукціоні

В Австралії в аукціоні з продажу нерухомості взяв участь 8-річний хлопчик, який нарівні з дорослими робив ставки та вів торги.

Як повідомляє Mirror, Майкла Хемдена привів на аукціон його батько, який є професійним девелопером та здійснює різні операції з нерухомістю. Щоб підготувати дитину, яка мріє піти стопами батька до майбутньої професії, чоловік вирішив дозволяти синові заглиблюватися в усі тонкощі з ранніх років.

В результаті 8-річний Майкл придбав на аукціоні 5 квартир загальною вартістю близько 970 000 австралійських доларів (приблизно 700 000 доларів США). Чеки на потрібну суму виписав йому батько. Крім того, тато хлопчика весь час знаходився поряд та спостерігав за юним бізнесменом, зрідка даючи йому поради.

Куплені квартири розташовані в передмісті Сіднея. Хлопчик і його тато-девелопер планують відремонтувати апартаменти, щоб згодом здати їх в оренду.

Всі присутні на торгах були дуже здивовані побаченим. Багато фахівців з багаторічним досвідом зізналися, що вперше в житті спостерігали за подібною ситуацією.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

51

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом