Влада Коломиї виставила на продаж елітну нерухомість

1 хв

Коломийська міська рада оголосила про продаж елітних приміщень у центрі міста під час аукціону, який відбудеться 8 листопада 2024 року. Про це повідомило видання “Інформатор”.

Цього разу влада буде шукати власника офісного приміщення в історичній будівлі на площі Відродження 14/2. Йдеться про кабінети №18, №19 загальною площею 48,2 кв м. Стартова ціна за один кв м в австрійській кам’яниці складає всього 235 доларів. Тоді як у новобудовах Коломиї за квадрат доведеться віддати щонайменше 750 доларів. Приміщення потребують поточного та капітального ремонту, але в них є всі комунікації: газ, вода, каналізація та електропостачання.

У XIX ст це були розкішні апартаменти готелю “Галіція” з покоями для сніданків, рестораном і залами для більярду. У ХХ столітті готель змінив назву на “Беллє-Вує”. Сьогодні за майже півсотні квадратних метрів влада Коломиї хоче мінімум 11 300 доларів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше в Києві будівельна компанія з Дніпра приватизувала закинуту історичну споруду на Гоголівській, 7 у центрі Києва. Йдеться про єдиний майновий комплекс державного підприємства "Новогоголівське". Фірма “Строїтель-П” запропонувала за об'єкт 51,1 млн гривень при стартовій вартості 41,4 млн гривень.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

129

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом