Влада Києва шукає того, хто б очолив Департамент ДАБК на час карантину

Столична влада шукає кандидатуру на посаду директора Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК) Київської міськдержадміністрації (КМДА) на період дії карантину. Співбесіди на дану посаду доручено проводити заступнику голови КМДА В'ячеславу Непопу.

Про це йдеться в розпорядженні столичного голови Віталія Кличка від 17 липня 2020 року № 437.

"Визначити необхідним строкове призначення на посаду директора Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (категорія" Б ") шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину", – йдеться в документі.

Документ визначає заступника голови КМДА В'ячеслава Непопа уповноваженою особою для проведення співбесід на посаду директора. Контроль за виконанням цього розпорядження Віталій Кличко залишив за собою.

Відзначимо, що в даний час в.о. директора Департаменту ДАБК Києва, заступником директора Департаменту є Оксана Попович.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

44

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом