В Україні відновили прийом заяв на отримання пільгового кредиту на житло

В Україні з 10 вересня Держфонд сприяння молодіжному житловому будівництву почав приймати заяви від учасників АТО і переселенців на отримання пільгового кредиту на житло.

Про це повідомили в пресслужбі фонду.

У повідомленні наголошується, що на офіційних сайтах кожного регіонального управління Держмолодьжитла громадяни мають можливість:

  • отримати необхідну інформацію про те, чи мають вони право на отримання кредиту;

  • визначити орієнтовний розмір кредиту і умови його отримання;

  • ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати в регіональне управління для отримання кредиту;

  • зареєструватися в якості кандидата для отримання кредиту.

Заяви про намір отримати кредит можуть бути подані в будь-який регіональне управління фонду. Кандидати отримують кредит з урахуванням місця реєстрації заяви. Заяви та анкети можна подати особисто, направити засобами поштового або електронного зв'язку.

Українцям дали пільгові кредити на житло
pixabay.com

Датою подання електронної заяви про намір отримати кредит є дата надходження на певну електронну адресу регіонального управління.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, біля Офісу президента України у вівторок, 8 вересня, мітингували переселенці з тимчасово окупованих територій, вимагаючи відновлення програми "Доступне житло" і фінансування пільгового кредитування під 3%.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук