В Одесі забудовник почав розбирати зруйнований будинок на Торговій

В Одесі забудовник розпочав розбір завалів житлового будинку на вулиці Торговій, 20, а про будівництво на цьому місці висотки поки не йдеться.

Про це розповів глава Приморської райадміністрації Марат Корольов, передає місцеве видання "Траса Е-95".

За його словами, прибутковий будинок Іоанна Бенетато є аварійним, його відновити не виходить. Також з погіршенням погодних умов будівля знову може обвалитися, що несе загрозу для оточуючих.

Зважаючи на ці обставини було прийнято рішення про проведення демонтажних робіт. При цьому, як повідомив чиновник, влада Одеси домовилася із забудовником, що на місці зруйнованого будинку не буде вестися висотне будівництво. Але що там зведуть – поки залишається загадкою.

Корольов також уточнив, що всіх жителів з цього будинку відселили, а забудовник викупив у сімей їх квартири.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в понеділок, 18 травня, близько о пів на п'яту вечора в Одесі на вулиці Торговій, 20, стався частковий обвал стіни чотириповерхового житлового будинку. Стіна впала від першого до четвертого поверхів, а також мансарда. Причиною часткового обвалення будинку на Торговій могли стати земляні роботи, які велися на сусідньому будмайданчику.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

67

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом