В Одесі протестували мешканці ЖК ОСТРОВА, у якому сталася пожежа. Фото, відео

В Одесі жителі комплексу ОСТРОВА на вихідних вийшли на акцію протесту, після того як їх будинок через пожежу на кілька днів опинився знеструмленим.

Як повідомляє Думська, в акції брали участь більше сотні людей. Вони ходили пішохідним переходом, таким чином, заважаючи автомобілістам. В результаті між протестуючими та водіями періодично спалахували конфлікти.

Як повідомляється, через пожежу без світла залишився не тільки корпус, що горів, але і сусідній – всього більше 400 квартир. Крім того, в ЖК ОСТРОВА насоси електричні, тому крім світла, у людей зникла і вода.

"Будинки перетворилися в коробки, в них неможливо жити", – кажуть мешканці.

Вони звинувачують в тому, що відбувається забудовника – компанію KONA, яка здала житловий комплекс із численними порушеннями, – і вимагають провести незалежну експертизу будівель та визначити причини пожежі. Зазначимо, що ЖК ОСТРОВА досі живиться від тимчасової лінії, яку протягнули кілька років тому, після того як робітники під час ремонту теплової магістралі пошкодили підземну лінію електропостачання.

Як повідомляється на ресурсі НЕРУХОМІ, ЖК ОСТРОВА мають низький рейтинг – 3,4. Як зазначається, будинок частково зданий, відмічені проблеми з паркуванням. Документи наразі перевіряються експертами.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

92

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом