В Одесі обвалився будинок, але влада не бачить у цьому проблем

В Одесі обвалився старий аварійний будинок, який знаходився за адресом Перший басейний провулок, 16. Внаслідок обвалення пошкоджено дві квартири на першому поверсі, пише Думська.

Як повідомляється інцидент стався вранці 12 липня. Через обвалення без даху над головою залишилося п'ятеро людей. На місце події прибули рятувальники та представники ЖКС та районної адміністрації. Місце обвалення оточили сигнальною стрічкою. Але проблема, зважаючи на все, чиновникам видалася незначною.

“Нам порекомендували шукати друзів чи родичів, у яких ми зможемо ночувати. Тимчасове житло від міста не пропонували. Сказали, що, можливо, зможуть нам допомогти, але треба почекати. Ми просиділи біля руїн цілий день, здається, про нас забули", - розповіла місцева мешканка.

Постраждалі опинилися в непростій ситуації, оскільки в їхніх квартирах залишилися цінні речі. З іншого боку, вони бояться заходити всередину і тим більше залишатися там спати.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, це вже далеко не перший випадок з обваленням будинків в Одесі. Більше ніж півроку тому 6 грудня обрушився старовинний будинок на вулиці Базарній, 93: обвалився під'їзд з першого по третій поверх.

Незважаючи на критичний стан будівлі і те, що це обвалення не перше, у ньому продовжували жити двірники. Водночас із міської адміністрації стверджують, що там ніхто не проживав.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

602

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом