В Австралії терміти з'їли будинок за півмільйона доларів. Фото

В Австралії у місті Голд-Кост терміти знищили маєток, вартістю 500 тисяч доларів.

Як повідомляє Daily Star, подружжя Шон і Сара Сарсон купили будинок у кінці 2019 року. Однак їх не попередили, що в будинку оселилися терміти. Будівельний інспектор запевнив, що з нерухомістю все в порядку.

Однак незабаром після того, як сім'я заїхала в будинок, на Сару у ванній кімнаті з розетки почали вилазити комахи. За її словами, це нагадало фільм жахів.

"Крім того, у нас є маленькі діти, їм два і три роки, і вони тільки зараз дізнаються про це... Тут в принципі небезпечно перебувати, в несучих дерев'яних балках діри", – розповіла жінка.

Пара звернулася за допомогою до іншого будівельного інспектора, Даніела Голина, який заявив подружжю, що те, що діється через комах у них вдома, одна з найстрашніших речей, які він коли-небудь бачив.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

161

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом