Управління Держгеокадастру в Києві очолив новий керівник: що про нього відомо

Голова Держгеокадастру Роман Лещенко представив керівника Головного управління Госгеокадастра в Києві.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

За результатами відбору за призначенням на вакантну посаду державної служби шляхом укладення контракту ним став Олексій Ботезат.

"Земельні питання в Києві мають величезну кількість проблем і скандалів, тому одним з основних завдань, які я ставлю перед Олексієм Павловичем – наведення ладу в столичному управлінні. Вважаю, що він, як професійний юрист, зможе це зробити в найкоротші терміни", – зазначив Лещенко.

Про нового очільника управління Держгеокадастру в Києві небагато інформації. Відомо, що пропрацював в Одеській обласній держадміністрації на посаді начальника юридичного управління. Також очолював юридичну фірму НІКА.

Також він має досвід роботи в центральних та місцевих органах влади у сфері юстиції, екології, містобудування, регулювання земельних правовідносин.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 10 червня Кабмін призначив уповноваженого президента із земельних питань Романа Лещенко главою Госгеокадастра.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

219

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом