Укргазбанк має намір продати нерухомості на півмільярда

Укргазбанк (Київ) виставив на продаж через OpenMarket (ДП "СЕТАМ") нерухомість загальною вартістю 500 млн грн, зокрема житлові будинки, нежитлові будівлі, квартири та земельні ділянки по всій Україні.

Про це повідомила пресслужба СЕТАМ у понеділок, 17 серпня.

Згідно з даними, нерухомість буде виставлена на двох аукціонах 31 серпня. Уточнюється, що найдешевший лот – земельна ділянка в Полтавській області за 101,03 тис. грн, а найдорожчий – будинок культури у Києві за 66,4 млн грн.

Згідно з повідомленням, Укргазбанк з початку співпраці СЕТАМ у 2016 році встиг реалізувати майна на 1,3 млрд грн.

АБ "Укргазбанк" створений у 1993 році. Держава в особі Мінфіну володіє 94,94% акцій фінустанови.

Згідно з даними Нацбанку України (НБУ), на 1 липня 2020 року Укргазбанк за розміром загальних активів займав 4-е місце (156,673 млрд грн) серед 75 банків, що діяли в країні.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, оператор поштового зв'язку Укрпошта планує продати свій головний офіс в Києві на вулиці Хрещатик, 22. Орієнтовна вартість – 1 млрд гривень.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

93

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом