Українці через програму "Дія" можуть поміняти лампочки

1 хв

У додатку "Дія" з'явилася нова послуга обміну старих лампочок розжарювання на енергоефективні LED-лампочки.

Як стало відомо, уряд запустив програму, щоб знизити навантаження на енергетичну систему країни, що дозволить скоротити дефіцит електроенергії для користувачів.

Перші партії ламп надійдуть до обласних центрів, а також до Краматорська, Покровська та Кривого Рогу, крім тимчасово окупованих Донецька, Луганська, Сімферополя та Севастополя. До кінця лютого LED-лампи мають надійти до інших населених пунктів України.

Для того, щоб взяти участь у програмі, потрібно:

  • авторизуватися у "Дії";
  • вибрати послугу "Обмін лампочок";
  • вказати контактний номер телефону та відділення Укрпошти, до якого приїдуть лампочки;
  • вказати тип і кількість світлодіодних лампочок.

Деталі програми можна дізнатися, перейшовши за посиланням. Обмін здійснюється за підтримки Європейського Союзу, який профінансував 30 млн. LED-ламп. Ще 5 млн ламп надасть уряд Франції.

Програму підтримав Європейський Союз у відповідь на заклик президента Володимира Зеленського та реалізується Міністерством економіки, Міністерством цифрової трансформації, АТ "Укрпошта" у всіх регіонах України (за винятком тимчасово окупованих територій та Автономної Республіки Крим). Нова програма, яку фінансує ЄС, є частиною підтримки Європейським Союзом українського енергетичного фронту.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

160

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом