У ЖК Нова Англія відсвяткують День Яблука

На території житлового комплексу Нова Англія відбудеться традиційне сімейне свято – День Яблука. Цього року головними гостями стануть діти.

Про це повідомив девелопер Royal House на сайті ЖК.

"Цього року святкування буде проходити під гаслом – "Нова Англія для дітей". Так, саме для дітей! Адже ви, напевно, вже чули, що "Нова Англія" входить в ТОП-10 #Childfriendly ЖК в місті Київ. І не просто так. Тут вам і закрита територія, що під охороною 24/7, і сучасні дитячі майданчики, і дитячі спортивні зони, і навіть є школа та дитячий садок "Європейський колегіум". Тому головними гостями свята стануть саме діти. І для них ми підготували багато цікавих та захоплюючих розваг. А от поки малеча буде веселитись, батьків пригощаємо зігріваючим глінтвейном та чаєм", – зазначив забудовник.

Повідомляється, що захід відбудеться 10-го жовтня о 12.00 на території ЖК. Малечу чекає велике містечко професій від Кідзвілю, міми та аніматори, магічне шоу від відомого ілюзіоніста, яскраві фотозоні, майстер-класи тощо. Також діти зможуть взяти участь в конкурсі з найдовшої вервечки з яблука. На переможців чекають подарунки.

Вхід вільний, але реєстрація обов'язкова.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

64

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом