У Запорізькій області стали більше платити податків на нерухомість

Жителі Запорізької області за перше півріччя заплатили за нерухомість більше 60 млн гривень податків у першому півріччі, що на 9% більше аналогічного періоду у 2019 році.

Про це розповів начальник ГУ ДПС в області Роман Афонов, передає сайт парламентської газети "Голос України".

За його словами, компанії, організації та установи перерахували до місцевих бюджетів 42 мільйони, фізособи – 19 млн гривень.

"Майже третина від загальних надходжень забезпечили власники майна в Запоріжжі - 20,6 мільйона. Мелітопольські і Веселівські платники спрямували понад 10 млн, Якимівські та Приазовські - 6,8 мільйона, Бердянські та Приморські - 5,2 мільйона, Вільнянські та Новомиколаївські - 3, 5 мільйона, Василівські та Михайлівські - 3 мільйони, із Запорізького району надійшло 3,3 мільйона", - уточнив чиновник.

За його інформацією, в області зареєстровано 4033 платника - юрособи, 22 786 фізособи мають нерухомість, площа якої підлягає оподаткуванню.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, жителі Харківської області сплатили понад 149 млн грн податку на нерухомість.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

53

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом