У столиці фірма без документів переробила тротуар ув парковку. Фото

У Києві на вулиці Святошинській приватна фірма самовільно переробила тротуар під парковку.

Про це повідомили в четвер, 17 вересня, в КК "Київавтодор".

"Балансоутримувач ділянки - КП ШЕУ Святошинського району зафіксувало самовільне розбирання тротуару і облаштування парковки. За інформацією комунальної корпорації, ТОВ "Ресурс холдинг" під час будівництва торгового закладу на вул. Святошинський, 4-Г, вийшло за межі ділянки, і забрало частину тротуару під паркувальну кишеню. Подекуди ширина пішохідної доріжки зменшилася з 3 м до 40 см", - наголошується у повідомленні.

Тим часом, з КП ШЕУ Святошинського району не був узгоджений ні один проєкт з облаштування парковки. Також не була надана контрольна картка на тимчасове порушення благоустрою та схеми організації дорожнього руху.

"Працівники КП ШЕУ Святошинського району на місце викликали представників поліції. Правоохоронці склали припис з вимогою відновити тротуар, відповідно до чинної схеми організації дорожнього руху. Втім, цього зроблено не було і роботи продовжилися", - відзначили у Київавтодорі.

Щоб зупинити самовільне будівництво, працівники КП ШЕУ повторно звернулися в правоохоронні органи, а також до відділу контролю за благоустроєм Святошинської РДА.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в червні київську міську владу змусили забудовника прибрати частину ТРЦ на проспекті Леся Курбаса, яка була незаконно зведена на проїжджій частині.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

74

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом