У США водонапірну вежу перетворили на комфортний будинок. Фото

У США створили незвичайний будинок у старій водонапірній башті, яку побудували ще в XIX столітті для постачання водою паровозів у передмісті Лос-Анджелеса.

Будинок у водонапірній башті
mansionglobal.com

Як повідомляє Mansion Global, висота водонапірної башти була 30 метрів, стоїть вона в Сансет Біч (район Сил-Біч), що у 38 кілометрах від Лос-Анджелеса. Споруду внесли до списку архітектурної спадщини, тому її не можна було знести, але вирішили облаштувати там житло для невеликої сім'ї.

Будинок у водонапірній башті
mansionglobal.com

Власник нерухомості Скотт Остлунд придбав її близько п'яти років тому, заплативши 1,5 млн доларів. Пізніше він зробив тут капітальний ремонт і зробив вежу придатною для життя. Так, це повноцінне житло з чотирма спальнями, одну з яких господар присвятив пірату Іполіту де Бушару, оформивши її відповідним чином. Усередині облаштовані гвинтові сходи з імпортного дуба, прогулянковий майданчик, вітражі, вікна-ілюмінатори, гідромасажна ванна і ліфт.

Будинок у водонапірній башті
mansionglobal.com
Будинок у водонапірній башті
mansionglobal.com

З вікон відкривається гарний краєвид на місто. Сьогодні бізнесмен заробляє на тому, що проводить тут екскурсії, але згодом не проти продати цю власність за $5 млн.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, винахідник з Гонконгу запропонував варіант оригінального і дешевого житла – облаштувати його в бетонній трубі. Переваги у цього житла в тому, що його дуже швидко можна побудувати, при цьому тут буде все необхідне для нормального проживання.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук