У Шотландії за ціною гаража продають цілий острів. Фото

У Шотландії продається приватний острів за ціною в 80 тисяч фунтів стерлінгів (близько 94 тисяч євро). За ці гроші в Лондоні можна купити паркомісце в гаражі.

Як повідомляє Independent, острів знаходиться на західному узбережжі Шотландського нагір'я, вкритий скелями та лісами. Його площа близько 4,5 га. Продає острів аукціонний будинок Future Property Auctions. За словами продавців, це ідеальна покупка для тих, хто хоче пережити карантин далеко від суспільства.

В описі зазначається, що острів багато поколінь належав відомому в країні клану Макдональд.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Амстердамі продають гараж, вартість якого оцінили в 1 млн євро. За словами ріелторів, це найдорожчий гараж в країні. При цьому варто підкреслити, що він не виділяється ані технічним обладнанням, ані будь-якими надбудовами. Це самий звичайний гараж, площа паркомісця – 22 квадратних метра. Його головна перевага – розташування, гараж знаходиться в престижному районі столиці Нідерландів. Але незважаючи на це, оцінювачі вважають, що ціна на нього завищена.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

92

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом