У Німеччині за три роки побудують місто без машин

У Німеччині анонсували будівництво екологічного міста, де не буде машин. Місто Buckower Felder побудують на ділянці площею 16 гектарів в передмісті Берліна, повідомляється на офіційному сайті проєкту.

Будівництво унікального міста відповідатиме всім нормам екології, а головною його особливістю буде повна відсутність автомобілів. У Buckower Felder побудують 40 багатоквартирних будинків, а прилеглу територію засадять деревами. Жителі міста будуть пересуватися велосипедами, для цього побудують велодоріжки, а для зберігання машин побудують спеціальні гаражі на околиці міста. Система теплопостачання міста передбачає мінімальні викиди вуглекислого газу.

Згідно оприлюднених даних, початок будівництва заплановано на 2021 рік, роботи займуть близько трьох років.

До 2024 року в місті планується побудувати 900 квартир, оренда яких коштує від 6,5 до 10 євро за квадратний метр. Як заявив менеджер однієї з житлових компаній, будівництво таких міст цілком виправдано, оскільки "люди зараз хочуть тиші і спокою".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Німеччині на місці Берлінської стіни з'явився символічний житловий комплекс Charlie Living.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

53

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом