У Німеччині за 77 777 евро продається житловий будинок, площею у 4 "квадрата"

У німецькому Бремені продається житловий будинок віком близько ста років і житловою площею – близько 4-х метрів. Вартість житла – 77 777 евро плюс комісійні.

Крихітний будинок продається в Німеччині
dw.com

Як повідомляє DW, точна дата будівництва цієї будівлі невідома, за запевненнями маклера, будівлі близько ста років. Очевидно, що спочатку він використовувався як господарська прибудова, але згодом там обладнали спальню, кухню, туалет. Будинок розташований в історичній частині Бремена на вулиці Шнор на ділянці площею в сім квадратних метрів.

Крихітний будинок продається в Німеччині
dw.com

На даху будівлі обладнана тераса. Незважаючи на свої розміри і досить високу вартість, цей будинок зацікавив багатьох інвесторів.

Крихітний будинок продається в Німеччині
dw.com

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Амстердамі продають гараж, вартість якого оцінили в 1 млн євро. Згідно з даними місцевих ріелторів, це найдорожчий гараж у всій країні.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук