У Мінрегіоні розповіли, як готуватись до опалювального періоду


Українці повинні підготуватися до зимового періоду, підготувавши свої житла відповідним чином для уникнення надмірної втрати тепла.

Про це розповів міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, повідомляє пресслужба Мінрегіону.

За його словами, сьогодні від кожного українця залежить підготовка всієї держави до опалювального сезону. "Важливо, щоб кожен із нас перевірив, чи правильно він підготував свій будинок до зими та холодів. Ворог варварськи руйнує інфраструктурні об'єкти, щоб залишити нас без тепла та світла", – сказав міністр, додавши, що слід українцям об'єднатися для перемоги над ворогом та зими.

Чернишов зауважив, що його відомство продовжує комунікаційну кампанію "Готуймося!", яка спрямована на спонукання громадян активно індивідуально готуватися до опалювального сезону. Так, одним із важливих заходів є побутова термомодернізація житла – квартир та приватних будинків. Зниження втрат тепла створить оптимальний мікроклімат усередині домівок, зазначив міністр.

Мінрегіон також опублікував перелік рекомендацій, як підготувати своє житло до зими. Так, необхідно перевірити вікна, відсунути меблі від батарей, наклеїти тепловідбивний екран за батареєю, підготувати одну кімнату для обігріву на випадок екстремальних ситуацій, перевірити технічний стан обігрівачів, кондиціонерів і котлів тощо.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, російські окупанти почали обстрілювати об'єкти критичної інфраструктури в Україні. Влада рекомендувала обмежити по можливості споживання електроенергії. Також Україною прокотилася хвиля віялових відключень.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

88

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом