У Львові за гроші ЄС зведуть вісім будинків для поранених переселенців

1 хв

На вул. Миколайчука у Львові за кошти ЄС міськарада почала будівництво восьми будинків де житимуть поранені під час бойових дій переселенці. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Житло мають зробити повністю інклюзивним. У помешканнях зможуть проживати люди, які проходять реабілітацію у центрі Unbroken. Зараз почали заливати фундамент та розробляти котлован для наступних будинків.  

Для цього проєкту Європейська комісія виділила 19,5 млн євро грантових коштів. Реалізацією займається місто за підтримки Nefco in Ukraine.

Нагадаємо, що у червні цього року, під час візиту представників Європейського Союзу до України, посадовці обох сторін підписали угоду про продовження зведення наступних 7 помешкань. Тоді зазначалося, що будівництво першого об'єкта знаходиться на фінальній стадії та вже цієї осені там будуть заселятись люди.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, від ЄС та ООН Україна вже отримала додатково 35 млн євро на відновлення. Основна мета була підтримати Україну, яка протистоїть російській військовій агресії. Зазначені кошти використовують на реконструкцію та відбудову.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

327

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом