У Львові під виглядом приватного будинку звели багатоквартирний. Фото

У Львові у Скнилівському провулку, 6 збудували будинок, перевищивши поверховість. При цьому активне будівництво велося попри війну в Україні.

Про це у середу, 20 квітня, написав заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, львів'янин ще у грудні 2019 року одержав будівельний паспорт на будівництво індивідуального житлового будинку. За документом власник мав право на цоколь та два поверхи.

Проте працівники міської інспекції ДАБК виявили, що поверховість перевищена, при цьому замість приватного будинку тут звели багатоквартирний.

"Тішимося, що під час війни власник має кошти для активного будівництва, але дуже засмучує той факт, що водночас цей же власник грубо порушує закон. Комусь війна, а хтось намагається прослизнути між краплями дощу. Не вийде. Заносимо до "чорного списку" – каратимемо", - зазначив чиновник.

Він також запропонував військкомату вручити замовнику повістку для "облаштування захисту на лінії фронту".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 24 березня мер Львова Андрій Садовий звернувся до будівельних компаній та закликав відновити роботи. За його словами, житло потрібне не лише тимчасове, а й для постійного проживання. Мер Львова повідомив, що спільно з Мінрегіоном вийшли на проєкт будівництва котеджного містечка, вже з цією метою виділяють певні ділянки.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

98

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом