У Львові під виглядом капремонту розпочали масштабне будівництво

У Львові на території колишнього лакофарбового заводу без дозвільних документів інспектори ДАБК виявили незаконне масштабне будівництво. Про це повідомили у Львівській міській раді.

"Ще в жовтні минулого року власник приміщення за цією адресою заявляв про наміри зробити капремонт. Принаймні, саме такі роботи задекларувало ТОВ "Європринт" у документах, коли звернулося до ДАБК за дозволом про початок виконання будівельних робіт.  Проте тоді власник не надав важливих для цього документів і проігнорував ще низку вимог. Тому інспектори ДАБК повернули йому документи на доопрацювання. Замовник нічого не доопрацював. Натомість розпочав будівництво", - повідомила львівська влада.

У ДАБК повідомили, що незважаючи на мораторій на перевірку будівництва, інспектори зібрали достатньо доказів для прокуратури.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, у Львові на вулиці Квітневій, 6 під виглядом реконструкції зруйнували віллу Чеслава Мюллера, зведену на початку XX століття.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

15.5т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом