У Китаї за лічені хвилини спалахнув 200-метровий хмарочос. Відео

У Китаї в місті Чанша сталася надзвичайна подія – за лічені хвилини спалахнув 200-метровий хмарочос державного телеком-оператора China-telecom.

Як повідомляє Reuters, у момент займання в будівлі перебували сотні людей, проте про жертви поки що не повідомляється. У будівлі зберігалося 35 тонн палива для серверів, хмарочос спалахнув буквально за 20 хвилин. Пожежа почалася близько 15:30 за місцевим часом – вогонь миттєво почав поширюватися фасадом будівлі вгору. Співробітники палаючої будівлі назвали те, що відбувається початком апокаліпсиса.

Щоб загасити пожежу, на місце відправили 36 пожежних розрахунків та 280 рятувальників. Про причини займання поки не повідомляється. China Telecom вважається третім за величиною оператором стільникового зв'язку та найбільшим оператором телефонного зв'язку в КНР.

Хмарочос був збудований у 2000 році й вважався однією з найвищих споруд у місті. Висота 42-поверхової будівлі сягала 218 метрів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у Лондоні 14 червня 2017 року сталася масштабна пожежа в 24-поверховій будівлі Grenfell Tower, яка призвела до загибелі 71 людини. За повідомленнями очевидців, вогнище займання знаходилося на четвертому поверсі. За шість хвилин після повідомлення про пожежу на місце прибули перші пожежні розрахунки. Тим часом вогонь швидко поширювався на облицювання будівлі та всього за 15 хвилин досяг верхніх поверхів. Гасіння пожежі тривало близько 10 годин.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

128

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом