У Китаї побудували трасу навколо будинку, власниця якого відмовилася з'їжджати. Фото

Мешканка китайського Гуанчжоу відмовилася з'їжджати, в результаті автотрасу довелося будувати навколо її невеликого будинку.

Як повідомляє Daily Mail, місцеві чиновники призначили ділянку на вулиці Хуандао під знесення для будівництва дороги ще у 2010 році. З 47 сімей і семи компаній, які там знаходилися, всі переїхали до вересня минулого року, крім пані Лян. Та залишилася в своєму одноповерховому будиночку площею 40 кв. м, який тепер опинився у ямі посеред чотирьохсмугового автомобільного мосту.

Представники влади уточнили, що жінка відхилила всі їхні пропозиції про переїзд. За їх словами, жінці пропонували багато варіантів квартир, а також грошову компенсацію, однак вона ні на що не погодилася. Як заявила власниця будинку, їй не надали заміну в потрібному місці. Зокрема, вона розповіла, що їй пропонували квартиру поруч з моргом.

Тим часом, за словами чиновників, жінка вимагала чотири квартири, але їй готові були дати тільки дві. Однак тепер жінка, схоже, залишилася біля розбитого корита. Проте, домовласниця стверджує, що їй подобається нинішнє життя, а свій будинок вона називає "тихим".

У свою чергу міська влада запевняє, що інженери вивчили відповідні питання безпеки перед будівництвом естакади. Але переговори з упертою власницею будинку тривають досі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в єгипетському місті Гіза будують швидкісну магістраль, яка повинна зв'язати дві місцеві кільцеві дороги. На одній з вулиць естакада траси проходить за півметра від існуючої забудови на рівні шостого поверху.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

290

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом