У Києві масово прибирають МАФи, які не відповідають архітектурному типу. Фото

У Святошинському районі Києва біля станції метро Житомирська пройшли рейди по незаконно встановленим МАФам, які були згодом демонтовані.

Про це повідомили в пресслужбі районної держадміністрації.

У Святошинському районі прибрали МАФи
facebook.com/Svyatoshino

Як підкреслюється в повідомленні, комунальники зносили навіть ті конструкції, власники яких хоч і мали підстави для роботи, але МАФи не відповідали затвердженому владою столиці архітектурному типу.

У Святошинському районі прибрали МАФи
facebook.com/Svyatoshino

В РДА розповіли, що "такі архітектурні форми отримають новий архітип", який буде більш зручним та не створюватиме для жителів району дискомфорт.

У райадміністрації пообіцяли, що подібні рейди проходитимуть регулярно по всьому району.

У Святошинському районі прибрали МАФи
facebook.com/Svyatoshino

Комплексна реконструкція таких майданчиків включає приведення малих архітектурних форм, які мають відповідні документи, до стану, що відповідає архітипу, затвердженому КМДА.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, всього за 4 дні співробітниками комунального підприємства "Київблагоустрій" в столиці було демонтовано 116 самовільно встановлених тимчасових споруд.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук