У Києві черговий "гейзер": біля ЖК Manhattan city видовищно прорвало трубу. Відео

У середу, 5 серпня, на проспекті Перемоги в Києві під час випробування магістральної тепломережі стався прорив труби. Зовсім поруч зводиться ЖК MANHATTAN CITY.

Як повідомили в столичній мерії, інцидент стався о 16:20. Пошкодження виявлено в ході гідравлічних випробувань мереж від теплоджерела СТ-1.

Аварійні бригади КП "Київтеплоенерго" максимально оперативно спробували локалізувати прорив труби. Диспетчери уточнили, що мережа експлуатується вже понад 30 років. За останні 3 роки на ній виявлено 5 ушкоджень.

Зауважимо, що за результатами аналізу документів, що є у відкритому доступі, комплекс MANHATTAN CITY на ресурсі НЕРУХОМІ має низьку оцінку – 3,3. На це вплинуло, зокрема, відсутність даних щодо парковки.

Раніше в Дніпровському районі столиці, біля ЖК КИЇВСЬКА ВЕНЕЦІЯ на проїжджій частині вулиці через проблеми з комунікаціями утворився величезний провал. Очевидці інциденту стверджують, що асфальт рухнув прямо на очах.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

82

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом