У Херсоні впав флагшток і розчавив авто чиновника. Фото

У Херсоні звалився найбільший флагшток в області, встановлений до дня 30-річчя Незалежності, при цьому роздавав авто чиновника, який відповідав за будівельні підряди.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, 70-метровий флагтшток з тризубом почали монтувати в Херсоні на набережній у парку Слави біля обласної бібліотеки. Однак, щось пішло не так і конструкція впала на автомобіль Lexus, який за даними видання належить директору Департаменту розвитку територій Херсонської облради, що відповідає за всі будівельні підряди і переговори з підрядниками Віталію Короваєву.

У Херсоні флагшток розчавив авто чиновника
most.ks.ua

Зазначається, що чиновник дивом не загинув в цьому інциденті, за лічені секунди встиг вискочити з машини. Ймовірно, він відповідав за установку прапора і за пошук інвесторів. Заступник голови Херсонської ОДА Едуард Науменко повідомив, що обірвався строп. Він підкреслив, що кошти з бюджетів на флагшток не виділялися.

У Херсоні флагшток розчавив авто чиновника
most.ks.ua

За деякими даними, ідея встановити до свята високі флагштоки в кожній з областей з'явилася в Офісі президента. На це планували витратити більше 170 млн гривень з державного та місцевих бюджетів.

У Херсоні флагшток розчавив авто чиновника
most.ks.ua

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві через проблеми з парковками евакуювали авто заступниці голови комітету з містобудування Олени Шуляк. Так, народна обраниця не змогла знайти свою машину, яку припаркувала біля будівлі Мінрегіону на вулиці Великій Житомирській, 9. Як вона потім дізналася, автомобіль відвезли на штрафмайданчик.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук