У Харкові збудували першу бункерну школу. Фото


У Харкові завершили будівництво підземної школи, яка сьогодні є першою такою спорудою в Україні. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов на своїй сторінці у соцмережі X.

Підземна споруда складається з 20 класів, розрахована на навчання 900 осіб у дві зміни. В даний час проводяться останні доопрацювання об'єкта перед початком занять.

Набір учнів наступного навчального року майже завершено. Вже цього року у школі отримуватимуть освіту 600 дітей.

Мер Харкова анонсував продовження будівництва подібних навчальних закладів в інших районах міста, щоб надати всім харківським дітям доступ до якісної та безпечної освіти.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, у Червоноградському районі Львівської області розпочали встановлення модульних захисних притулків, пристосованих під навчальні заклади.

Такий притулок облаштовують дитячими меблями та ємностями з питною водою. В одному такому модулі можуть сховатися до 25 дітей. Захисні конструкції вже встановили у селі Купичволя.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

517

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом