У ДАБІ з'явився новий очільник: що про нього відомо

Тимчасово виконувати обов'язки глави ДАБІ буде Ірина Король, рішення про це було прийнято в понеділок, 26 жовтня, на позачерговому засіданні Кабінету міністрів України.

Про це розповів журанлістам Василь Мокан, представник уряду в парламенті, передає Інтерфакс-Україна.

Як відомо, раніше Король працювала в Вишгородській міськраді. Також вона обіймала посаду начальника відділу методології та нагляду за видачею дозволів на виконання будівельних робіт департаменту дозвільних процедур ДАБІ. За підсумком минулого року вона заробила близько 300 тисяч гривень. Відомості про це були внесені в декларацію. При цьому основна частина – 202,9 тисяч – під час роботи в Вишгородській міській раді.

Кабмін провів перестановки в керівництві ДАБІ
flickr.com

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше тимчасово виконував обов'язки глави ДАБІ Богдан Федоренко. Однак уряд на позачерговому засіданні 22 жовтня визнав указ про його призначення таким, що втратив силу.

Також в цей день усунули голову Державної інспекції містобудування Юрія Васильченка та керівника Державної сервісної служби містобудування Олексія Башкірова.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук