Столичну мерію попросили заборонити склити балкони

У мерію Києва звернулися з ініціативою заборонити склити балкони, а також встановлювати кондиціонери на фасадах історичних будівель.

Відповідна петиція була зареєстрована на сайті Київради.

"Пропоную заборонити засклення балконів і установку кондиціонерів в історичних будівлях, адже вони спотворюють і руйнують фасади будівель. Історична забудова Києва – це скарб, подібного якому немає ніде у світі, і не можна знищувати цей скарб балконами і кондиціонерами", - написав автор петиції Іван Тирков.

Підкреслимо, щоб петиція була розглянута Київрадою, вона має набрати 10 000 голосів за 90 днів. Поки під нею підписалися 47 осіб.

Як захистити історичні будівлі?
kyivcity.gov.ua

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Україні в цьому році вийде документальний короткометражний фільм про всілякі балкони, які створюють українці і виділяються на загальному тлі і архітектурі будівлі. Трейлер фільму Enter Through The Balcony Романа Блажаєва випустила кінокомпанія Minimal Movie.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук