Столична прокуратура збирається відсудити ділянку, яка коштує більше 100 млн

Київська прокуратура спробує відсудити у приватної компанії земельну ділянку, вартістю майже 111 млн гривень.

Про це в п'ятницю, 15 січня, повідомили в пресслужбі правоохоронних органів.

Як розповіли в прокуратурі, ця ділянка розташована в Дніпровському районі Києва на проспекті Соборності, її площа – 1,13 га. Під час слідства було з'ясовано, що оформлення права власності відбулося на підставі підроблених документів.

Так представники приватної компанії отримали землю з реєстрацією за собою права власності на нежитлові приміщення, розташовані на території з метою подальшого відведення.

Прокуратура судитиметься за ділянку в Києві
kyiv.gp.gov.ua

Столична прокуратура просить суд скасувати реєстрацію і визнати договір купівлі-продажу недійсним, а також повернути земельну ділянку у власність міста.

Уже відомо, що підготовче засідання суду відбудеться 24 лютого.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві на території парку імені Андрія Малишка може початися незаконне будівництво. Щоб цього не допустити, столична прокуратура подала позов до суду. Тут правоохоронці вимагають повернути Києву один гектар парку вартістю близько 47 млн гривень.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук