Статутний капітал КП "Житло-Інвест" зріс на 2 млрд

Київрада 23 листопада погодила збільшення статутного капіталу КП "Житло-Інвест" на 2 млрд гривень. Про це повідомляється на офіційному сайті Київради.

У комунальному підприємстві пояснили, що кошти підуть на купівлю житла, щоби потім здавати його в оренду. У цих квартирах житимуть сім'ї захисників та переселенців. Згодом мешканці зможуть викупити ці квадратні метри.

Як відомо, у липні 2023 року Київрада ухвалила рішення, згідно з яким "Житло-Інвест" має купувати і потім здавати в оренду квартири для пільгових категорій. Це може бути як квартири з оздобленням, так і без нього.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, мер Києва Віталій Кличко у середу, 11 жовтня, вручив 64 ордери на нові квартири внутрішнім переселенцям для тимчасового проживання.

З початку повномасштабної війни у Києві вже зареєструвалося близько 281 тисяч ВПО. З них – понад 55 тисяч дітей. А з 2014 року притулок у столиці знайшли понад 400 тисяч українців.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

238

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом