За програмою "єОселя" ще 154 українських родини придбали власне житло

За минулий тиждень за державною програмою доступного іпотечного кредитування "єОселя" 154 родини отримали кредити. Загальна сума виплат сягнула майже 260 млн гривень, повідомила пресслужба "Укрфінжитла".

Банки-партнери видали кредитів на більш ніж 255 мільйонів гривень за державною програмою доступного іпотечного кредитування. Найбільше іпотечних кредитів видано у Київській області – 48, у місті Київ – 31, у Львівській області 14 тощо.

Від початку запуску програмою скористалися 11 887 родини. Водночас за весь час видали кредити на понад 18,9 млрд гривень. За минулий тиждень житло отримали:

65 родини військовослужбовців за контрактом та силовиків;

  • 50 українців без власного житла;
  • 8 ветеранів;
  • 13 педагогів;
  • 9 медиків;
  • 4 науковців;
  • 5 внутрішньо переміщених осіб.

Водночас 55 родин обрали житло "першого продажу", в тому числі 17 квартир в будинках, що тільки зводяться. "єОселю" реалізує Міністерство економіки разом з Мінцифрою та ПрАТ "Укрфінжитло".

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, два тижні тому за програмою "єОселя" 137 сімей отримали кредити. Загальна сума виплат складала 243 млн гривень. Найбільше іпотечних кредитів видали у Київській області, місті Київ, Львівській, Одеській та Вінницькій областях.

Проверенные ЖК

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук