За програмою "єОселя" придбали власне житло 162 родини

1 хв

За минулий тиждень за державною програмою доступного іпотечного кредитування "єОселя" 162 сімʼї отримали кредити. Загальна сума виплат сягнула 284 млн гривень, повідомила пресслужба "Укрфінжитла".

За весь час функціонування програми, українці придбали 320 приватних будинків. За минулий тиждень житло отримали:

  • 73 родини військовослужбовців за контрактом та силовиків;
  • 52 українців без власного житла;
  • 7 ветеранів;
  • 11 педагогів;
  • 11 медиків;
  • 8 внутрішньо переміщених осіб.

52 родини обрали житло "першого продажу", в тому числі 24 квартири в будинках, що тільки зводяться. "єОселю" реалізує Міністерство економіки разом з Мінцифрою та ПрАТ "Укрфінжитло". Всього з початку запуску програми 12 666 родин уклали іпотечних угод на понад 20,2 млрд гривень.

Також з 19 вересня громадяни зможуть вносити перший внесок на придбання житла за програмою "єОселя" шляхом зарахування коштів за рахунок житлового сертифіката єВідновлення. Щоб придбати квартиру або приватний будинок в іпотеку, необхідно подати заявку через мобільний застосунок "Дія", обравши "єОселю" в переліку послуг.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, тиждень тому за програмою "єОселя" 144 сімей отримали кредити. Загальна сума виплат складала на той період 250 млн гривень. Найбільше іпотечних кредитів видали 64 родинам військовослужбовців за контрактом та силовиків.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

217

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом