Японські архітектори безкоштовно відремонтували квартиру

Анна Завірюха 17:58, 11.10.2024

Японське архітектурне бюро Roovice створило повністю безкоштовно інтер’єр квартири в житловому будинку в гірській місцевості Камакура. Про це повідомило видання ArchDaily.

Ця реконструкція є частиною ініціативи архітекторів, які ремонтують старі приміщення, а потім здають їх у суборенду. Початково квартира площею 102 кв метри мала інше планування. Дві кімнати спеціалісти Roovice об’єднали в одну вітальню. Також провели ремонт у кухні, спальні та ще одній кімнаті з полицями, яку тепер можна використовувати як домашній кабінет.

У процесі ремонту архітектори зняли все покриття зі стін, підлоги та стелі. Деякі поверхні частково так і залишили "оголеними". Оскільки житловий комплекс має назву "Зелені схили", то в одній із зон кухні, вони вирішили зробити акцент на спокійному відтінку блакитно-зеленого. Кухонні шафи спеціалісти Roovice робили на замовлення. Підлогу кухні та коридору архітектори виклали сірою плиткою. Суворість бетонних стін і підлоги збалансували теплом килимів та дерев’яних меблів вітальні.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, такими ініціативами фахівці Японії хочуть зменшити кількість порожнього житла, якого зараз в країні понад 9 млн. За останні 30 років кількість покинутих будинків зросла майже вдвічі, тому місцеві агентства нерухомості допомагають іноземним клієнтам отримати такі помешкання безкоштовно або придбати за дуже низькою ціною.

Проверенные ЖК

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук