Розумний простір в ЖК "Нова Англія": без міського шуму та сторонніх очей

Розумний простір Smart Garden – інновативна концепція житлового комплексу комфорт-класу НОВА АНГЛІЯ. Суть полягає в об'єднанні будинків ЖК загальним цокольним поверхом – стилобатом, що дозволяє створити захищену від міського шуму та закриту від сторонніх очей територію. Експлуатований дах стилобату стане відкритим простором для відпочинку та розваг резидентів житлового комплексу. Під ним – просторий паркінг з ліфтовим сполученням до будинків.

Smart Garden включає в себе:

  • алею фонтанів;

  • швидкісний бездротовий інтернет для справ і розваг, інформаційно-навігаційну систему, вуличні лавки із зарядними станціями для гаджетів, прибудинкове і вуличне освітлення з системою живлення з поновлюваних джерел енергії – сонячних панелей;

  • майданчик із різноманітними ігровими зонами для дітей та інтерактивні зони відпочинку для дорослих;

  • внутрішній простір без автомобілів. Маршрути до житлових будинків прокладено через стилобатний паркінг, мешканці на ліфтах підніматимуться на поверхи;

  • просторе лобі в будинках в стилі елегантної неокласики з триметровими стелями, вишуканими елементами декору, комфортними диванами, теплими відтінками стін.

Концепт нових черг комплексу інтегрований в загальну концепцію архітектури англійської неокласики. Нові архітектурні можливості посилять головну ідею житлового комплексу "місто в місті". За задумом розробників, Smart Garden стане серцем міста в місті НОВА АНГЛІЯ, де буде створено новий стиль життя та з'являться власні традиції.

Зазвичай концептуально-технічні рішення на базі стилобату використовуються в будинках бізнес-класу. Їх розробка і будівництво займає більше часу і вимагає більше інвестицій в інженерні дослідження і архітектурно-дизайнерські розрахунки. Резиденти НОВОЇ АНГЛІЇ зможуть оцінити всі переваги нової концепції, купивши квартири за ціною житла в комфорт-класі.

Довідка: житловий комплекс НОВА АНГЛІЯ (забудовник Royal House) розташований в Голосіївському районі на вулиці М. Максимовича, 24, біля метро "Васильківська". 14 будинків комплексу виконані в єдиному стилі англійської неокласики. Територія закрита і під охороною. Також на території комплексу розташовані дитячий садок та школа "Європейський колегіум".

Будинки першої черги будівництва: "Ліверпуль", "Кембридж", "Оксфорд" – вже введені в експлуатацію і заселені. Будинки другої черги будівництва: "Брістоль" та "Бірмінгем" – здані в експлуатацію і частково заселені. Будинки "Лондон" (п'ята черга будівництва), "Манчестер" та "Брайтон" (четверта черга будівництва) – наразі будуються, квартири доступні до придбання.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

95

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом