Один із найбільших в Україні девелоперів викупив свої акції у Dragon Capital

Одна з найбільших девелоперських компаній в Україні Arricano Real Estate PLC (Кіпр) досягла домовленостей із компанією Dragon Capital про викуп своїх акцій. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як наголошується, метою угоди є введення у компанію нового американського інвестора.

Arricano Real Estate Plc є одним із провідних операторів у сфері торгової нерухомості в Україні, спеціалізуючись на розробці, експлуатації та управлінні сучасними торговими центрами. Компанія, заснована у 2008 році, налічує у своєму портфелі кілька успішних проєктів, включаючи великі торгові центри у Києві та інших великих містах України. Зокрема, вона володіє та керує п'ятьма торговими центрами в країні загальною площею 147,6 тис. кв. м: "РайON" та "Проспект" у Києві, "Сонячна галерея" у Кривому Розі, City Mall у Запоріжжі. Компанії також належать 49,9% у ТРЦ Sky Mall (Київ) та земельні ділянки для подальшого будівництва трьох об'єктів, що знаходяться на стадії проектування. Компанія також проводить будівництво київського ТРК Lukianivka.

Arricano виділяється на ринку завдяки своєму підходу до управління активами, впровадження інноваційних технологій у процес експлуатації торгових площ та акценту на покращенні якості обслуговування відвідувачів. Компанія прагне створювати комфортне та привабливе середовище для шопінгу, що дозволяє залучати провідні світові та місцеві бренди, а також забезпечує стійкий потік відвідувачів та стабільну прибутковість інвестицій.

Акції Arricano були розміщені на Лондонській фондовій біржі у 2013 році та виключені з лістингу через війну у 2023 році. Крім Dragon Capital, Arricano залучав іноземні інвестиції від різних авторитетних міжнародних інвестиційних банків, включаючи Goldman Sachs та клієнтів Morgan Stanley.

Dragon Capital – провідна українська група компаній, що працює у сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських та брокерських послуг для корпоративних та приватних клієнтів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, компанія Arricano Real Estate Plc, яка володіє низкою торгових центрів в Україні, суттєво наростила чистий прибуток у 2020 році порівняно з попереднім роком, незважаючи на карантин.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

1.1т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом