Різдвяна казка в ЖК Нова Англія

Команда Нерухомі 30.12.2020 14:33 PR матеріал

Житловий комплекс Нова Англія перетворили на справжнє різдвяне містечко. Фасади білих будинків з колонами прикрасили святковою ілюмінацією, а вуличні ліхтарі – новорічними композиціями.

Як повідомили в пресслужбі забудовника Royal House, на початку проєкту ЖК Нова Англія було визначено, що завданням є не просто спорудження будинків, а створення нового рівня простору, наповненого комфортом, атмосферою тепла, любові та безпеки.

"Ми хочемо, щоб резиденти комплексу поверталися додому з відмінним настроєм, більше посміхалися та раділи. Зараз, коли наш проєкт вже переступив екватор (6 будинків введено в експлуатацію та ще 4 будинки в активній стадії будівництва), комплекс зажив своїм ритмом: кав'ярні, ресторани, магазини, салони, дитячий садочок і школа, прогулянкові алеї, дитячі та спортивні майданчики... І уявіть, коли вас оточують гірлянди, ялинки, різдвяні композиції, красива доглянута територія. Навіщо їхати на свята в Європу, якщо вона тут, у вас вдома? ", – зазначили в пресслужбі.

Так, одним із головних визначних місць ЖК є білий фонтан, який оживає взимку й радує перехожих яскравими іскристими струменями святкової ілюмінації. Неможливо також пройти повз червоного даббл деккера (двоповерхового автобуса), який своїм різдвяним декором кличе на чашечку чаю. Адже тут англійський автобус – справжнісінька кав'ярня, де можна зустрітися з друзями та зігрітися гарячими напоями.

Біля пишної їли розмістилася інсталяція вертепу, відтворення сцени Різдва Христового. Скульптури в людський зріст, ялинки, сіно і підсвічування мимоволі змушують замріявся та поміркувати про щось прекрасне. А шанувальники європейських різдвяних декорів належно оцінять величезний святковий вінок на кованих п'ятиметрових воротах.

Таким чином, відчути справжній дух Різдва можна у новорічному містечку Нова Англія. А якщо ви хочете зробити багато яскравих святкових фото, вам однозначно варто заглянути до цього комплексу на вул. Максимовича, 24 (від метро Васильківська – 10 хв пішки).

Варто також зазначити, що 10 грудня 2020 року ЖК Нова Англія був нагороджений головною будівельною премією України – IBuild 2020 як "Кращий житловий комплекс європейського зразка".

"Ця нагорода стала підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку та створюємо щасливий простір для життя. А створення для резидентів справжнього свята, різдвяного настрою – традиція, яку ми підтримуємо з самого першого дня народження Нової Англії", – підкреслили в пресслужбі забудовника.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

89

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом